Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

Puhdistus & kuorinta

Kasvojen iho kirkastuu puhdistavilla ja kuorivilla hoidoillamme. Ultraääni on hellävarainen hoitomuoto ja sopii herkällekin iholle. Timanttikuorinta auttaa myös pinnallisiin aknearpiin.

Lue lisää
Puhdistus & kuorinta

Nuorten ihonhoito

Kauniin, heleän ihon salaisuus on omaa ihotyyppiä hellivä hoito. Autamme sinua laitehoidoilla myös iho-ongelmien ratkaisussa. Kaikkiin hoitoihimme sisältyy ihonhoito-opastus.

Lue lisää
Nuorten ihonhoito

Ikääntyvä iho

Aikuisen upeana hehkuva iho raikastaa koko olemuksen. Näet kimmoisuutta lisäävien ja pintajuonteita häivyttävien hoitojemme tulokset heti. Autamme sinua näyttämään upealta aina.

Lue lisää
Ikääntyvä iho

Hoidot miehille

Hoitomme soveltuvat kaikille miehille iästä riippumatta. Ihoa vahvistavat ja virkistävät hoidot auttavat pitämään kasvot nuorekkaina. Kokeile myös energisoivia käsi- ja jalkahoitojamme.

Lue lisää
Hoidot miehille

Herkkä & kuiva iho

Lempeät hoitomme rauhoittavat, kosteuttavat ja puhdistavat herkkää ja kuivaa ihoa. Ota ensimmäinen askel kohti terveyttä huokuvaa, tasaista ihoa ja varaa aikasi jo tänään.

Lue lisää
Herkkä & kuiva iho

Rasvoittuva sekaiho

Kesytämme rasvoittuvan sekaihon haasteet monipuolisilla laitehoidoillamme. Hoidon jälkeen iho on näkyvästi tasapainoisempi. Tutustu puhdistaviin, rauhoittaviin ja uudistaviin hoitoihimme tästä.

Lue lisää
Rasvoittuva sekaiho

Silmänympärysiho

Virkeä katse hellävaraisella ja hemmottelevalla hoidolla. Juonteiden ja silmäpussien häivyttäminen sekä silmänympärysihon kiinteyttäminen nuorentavat kasvojen yleisilmettä ja poistavat väsymyksen merkkejä.

Lue lisää
Silmänympärysiho

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnissa hyödynnetään erilaisia tekniikoita, joista voimme yhdessä valita Sinulle sopivimman. Pigmentointi helpottaa ihanasti arkea ja antaa huolitellun tunteen. Ditelle Eve -laitteella toteutettu pigmentointi säilyy ihossa useamman vuoden.

Lue lisää
Kestopigmentoinnit

Arpihoidot

Soft laserin avulla voi tehokkaasti häivyttää tuoreita arpia esim. kirurgisen toimenpiteen jälkeen. Vanhempaa arpikudosta on mahdollista pehmentää ja vaalentaa. Hoitoa voi antaa kaikkialle kehossa.

Lue lisää
Arpihoidot

Vartalohoidot

Vartalohoitojen avulla on mahdollista muokata kehoa kokonaisvaltaisesti. Hoitojemme avulla voidaan mm. vähentää selluliittia ja polttaa rasvaa kohdennetusti. Kiinteyttävien hoitojen avulla on mahdollista saada lisää ryhtiä esim. rintoihin tai pakaroihin.

Lue lisää
Vartalohoidot

BS -vartalohoidot

Tuloksellista kehon huoltoa vartaloa kiinteyttäen ja muokaten! Patentoitu
BioStimology -hoitomenetelmä vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin ja
rasvanpolton stimulointiin 100 % luonnollisella tavalla.

Lue lisää
BS -vartalohoidot

Valoimpulssihoidot

Valovoimaista hoitoa arjen helpottamiseen. IPL-valoimpulssilaitteella voidaan systemaattisen sarjahoidon avulla pysyvästi hankkiutua eroon häiritsevistä ihokarvoista.
Valoimpulssihoidot häivyttävät tehokkaasti myös pigmenttiläiskiä ja pintaverisuonia.

Lue lisää
Valoimpulssihoidot