Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

Hoitoaluekohtainen sarjahoitoetu: Joka kuudes (6.) IPL – hoito veloituksetta.

EFB IPL valoimpulssilaitteella voidaan hoitaa aknea, couperosaa ja pintaverisuonia, pigmenttihäiriöitä, sekä kiinteyttää ihoa ja häivyttää juonteita ja ryppyjä kaikkialta kasvoilta ja vartalon alueelta.
Tällä hoitomuodolla sinulla mahdollisuus vihdoin päästä myös pysyvästi eroon häiritsevistä tummista ja vaaleista ihokarvoista.

Käytössämme on uuden sukupolven EFB valoimpulssilaite, jossa on mm. useampi eri patentti takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta.
Ranskalainen EFB  on pitkäikäinen ja Euroopan johtava IPL-laitevalmistaja, jonka laitteita käytetään myös useissa kauneuskirurgisissa sairaaloissa ympäri maailmaa.

TUMMIEN JA VAALEIDEN IHOKARVOJEN PYSYVÄ POISTO

70 € kasvot
120 € kainalot
120 € bikinirajat
139 € stringi
159 € brassi
165 € käsivarret
179 € sääret
179 € reidet

70 € niska / Kaula / Parran siistiminen
90 € koko parta
165 € hartiat (sis. olkavarret)
179 € rintakehä
210 € koko selkä

Hinta sisältää konsultaation, mikä vaaditaan kaikilta uusilta asiakkailta ennen hoitojen aloittamista.
Huom! Vaaleiden karvojen hoitoihin lisätään listahintaan 20€ ainekuluja.

Mistä on kyse?

EFB -valoimpulssilaitteella tehtävässä karvanpoistossa kasvuvaiheessa oleva karvatuppi tuhoutuu valoimpulssin aiheuttaman lämpötilan nousun ansiosta. Valoimpulssihoidolla saadaan poistettua pysyvästi jopa 95% tummista ja 80% vaaleista, harmaista ja punapigmenttisistä karvoista. Jäljelle jäävä karva on hennompaa ja kasvaa harvaan.

Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 20% ihokarvoista. Hoitoja tarvitaan n. 5-10 kertaa, 6-10 viikon välein tehtynä, riippuen hoidettavasta alueesta.

Jos kärsit sisäänkasvavista karvoista, tämä hoito poistaa myös sen ongelman.

Valoimpulssihoito on sekä miehille että naisille sopiva hellävarainen hoitomuoto. Hoidossa iholle levitetään viilennetty väliainegeeli ja hoidettavalle alueelle asetetaan hoitopää, jonka kautta väläytetään iholle valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti. Hoidon aikana voi tuntua pientä kihelmöintiä, lämmön tunnetta tai paikoitellen pieni piston tunne.  Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta. Sokerointiin tai vahaukseen verrattuna tumman karvan poisto valoimpulssilla on kivutonta. Vaalean karvan poisto tuntuu enemmän, mutta on hyvin kestettävissä.

Käytössämme on uuden sukupolven EFB Adena valoimpulssilaite, jolla on kahdeksan eri patenttia takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta. Yksi patenteista on ainutlaatuiselle vaalean karvan poistomenetelmälle, jonka EFB on kehittänyt ensimmäisenä ja ainoana maailmassa.

Ranskalainen EFB on pitkäikäinen ja Euroopan johtava IPL-laitevalmistaja, jonka laitteita käytetään myös useissa kauneuskirurgisissa sairaaloissa ympäri maailmaa.

Ennen kuin tulet valoimpulssihoitoihin varaa aina maksuton konsultaatiokäynti ennen varsinaista hoitoa! Käymme yhdessä läpi hoidon kulun ja teemme sinulle testiväläytyksen, jolloin määrittelemme hoidossa käytettävät parametrit ihosi mukaan. Testiväläytyksen ja varsinaisen hoidon välillä tulee olla vähintään kolme tuntia aikaa, mutta käytännössä käynnit sovitaan eri päiville. Konsultaatiokäynnillä on tärkeää, että karvat ovat selkeästi nähtävissä.

Miehen parran linjojen siistiminen ja karvankasvun poistaminen kaulalta. Kuvat ennen ja jälkeen. Välissä viisi (5) hoitokertaa.

Bikinirajat. Kuvat ennen ja jälkeen. Välissä kahdeksan (8) hoitokertaa.

IKÄÄNTYVÄN IHON HOITO

Anti-age kiinteyttävä kasvohoito valoimpulssilla
sis. kaksi käsittelyä hoitokerran aikana ihotyypeillä 1-2.

Hinta 139 €

Mikä ihmeen anti-age?

Valoimpulssi stimuloi kollageenin tuotantoa ja elastisuutta, jolloin iho vahvistuu, kiinteytyy ja kirkastuu, sekä juonteet ja rypyt siloittuvat. Valoimpulssin tuottama lämpö kuumentaa kudosta saaden kollageenia tuottavat fibroblast solut aktivoitumaan, jolloin iho tiivistyy ja napakoituu. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi kimmoisammalta ja pehmeämmältä ja iho jatkaa paranemistaan jopa 4-6 kuukauden ajan. Suositeltavaa on tehdä aluksi 1-6 kerran hoitosarja 2-3 viikon välein ja jatkossa ylläpitohoitoja ihon tarpeen mukaan.

PIGMENTTIHÄIRIÖT & MAKSALÄISKÄT

50 € Pienet alueet (n. 1 – 10 väläytystä)
90 € Keskisuuret alueet (n. 10 – 30 väläytystä)
150 € Suuret alueet (yli 30 väläytystä)

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Valoimpulssihoito hävittää auringosta, ikääntymisestä ja hormoneista johtuvia pigmenttihäiriöitä, kuten maksaläiskiä, kesakoita ja pisamia. Heti hoidon jälkeen kyseiset alueet tummenevat entisestään ja seuraavan 1-2 viikon aikana vaalenevat tai jopa häviävät kokonaan. Pigmenttiläiskät voivat siis kadota jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta tarvittaessa voidaan kuitenkin tehdä muutama hoito 8-12 viikon välein.

Kuvassa vasen kämmenselkä on hoidettu kaksi kertaa, oikeaa ei.

IHON PUNOITUS & PINTAVERISUONET

50 € pienet alueet (n. 1 – 10 väläytystä)
90 € Keskisuuret alueet (n. 10-30 väläytystä)
150 € Suuret alueet (yli 30 väläytystä) 150 €

Punaisuuden häivytys

Valoimpulssin tuottama valon lämpö vaikuttaa pintaverisuonien proteiineihin ja punasoluihin nostaen veren hemoglobiinin lämpötilaa niin, että verisuonet supistuvat. Hoito rauhoittaa ihoa, poistaa punakkuutta ja ihon pinnalla näkyvät verisuonet häviävät. Kun hoitoparametrit ovat saatu kohdalleen tulokset alkavat näkyä 4-6 viikon kuluttua ja sitten voi tarvittaessa tehdä uuden hoidon. Yleensä tarvitaan 2-6 hoitokertaa riippuen hoitoalueesta.

AKNEN HOITO VALOIMPULSSILLA

Akneiholle suunniteltu kasvohoito valoimpulssilla.

Hinta 99 €

Akneiholle tehohoitoa kahden viikon välein.

Valoimpulssihoidolla nostetaan veren hemoglobiinin lämpötilaa n. 80 asteiseksi, jolloin saadaan vähennettyä talirauhasen verisuonia. Tällöin talirauhasten toiminta heikkenee ja uusia tulehduksia ei pääse syntymään sekä olemassa olevat näpyt rauhoittuvat. Tulehdukselliset näppylät rauhoittuvat jo ensimmäisellä hoitokerralla sekä ihon punakkuus vaalenee. Pysyvämpiin tuloksiin tarvitaan aina sarjahoitoa. Valon tuottamalla lämmöllä on myös antibakteerinen vaikutus, joka poistaa tulehdustilaa. Parhaan tuloksen saamiseksi tarvitaan noin 3-8 hoitokertaa 1-2 viikon välein, riippuen asiakkaasta ja ihon kunnosta.