Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

Vilkaisu peiliin. Jenkkakahvat – check. Vatsamakkaroita – check. Takapuoli – no oho, check. Reidet – aikast pehmeät... Rintavarustus – too much, check. Tämä keho tarvitsee enemmän jotakin. Jotakin uutta.

Painonpudottaminen ja rasvanpoltto ovat liiankin tuttua puuhaa. Menetelmiä on päälle nelikymppisen naisen elämässä ollut liian monta. Pudotettuja ja takaisin haalittuja kiloja on vuosien varrella karttunut sata tai ylikin. Olen liikkunut hampaat irvessä ja kokenut ammottavaa nälkää. Potenut huonoa omatuntoa ylimääräisestä omenasta. Olen laskenut kaloreita ja hiilareita. Mutta nyt on jo aika unohtaa ihmedieetit sekä kitumus, kärsimys ja huono omatunto. Nyt on aika olla itselleen hyvä.

Ensimmäinen askel on jo otettu. Parhaani mukaan koostan ateriat ketogeenistä ruokavaliota siihen hedelmiä ja marjoja yhdistellen. Viikossa ei ole tapahtunut muuta ihmeellistä kuin se, että makean himo on poissa. Tai on ­- itse asiassa se on aika ihmeellistä.

Jotakin totaalisen uutta on myös tulossa. Kaarinalaisen laitehoitoihin erikoistuneen Ditelle Cosmetics -hoitolan vetäjä Minna kuuli turhautumiseni painonpudotuksen kompastuskivistä. Aineenvaihduntaa hidastava kilpirauhasen vajaatoiminta ja kiireinen yhteishuoltajuusarki kuulostavat hänestä mielenkiintoisilta haasteilta – pikkuisen erikoinen asenne! Mutta hienoa tässä on, että hän kutsui minut kokeilemaan aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa tehostavia laitehoitoja. Vastasin innoissani kyllä, sillä kiinnostuksen kohteeni ovat aina olleet teknologiaan ja terveyteen kallellaan.

Vielä en tiedä mitä kaikkea matkani Ditelle-osioon tulee kuulumaan, mutta seuraamalla blogia pysyt ajan tasalla hoidoista ja niiden tuloksista. Jos hoidot tehoavat tähän stressimutsiin, niin pistän tanssiksi ja suosittelen hoitoja sinullekin.

Blogitekstin kirjoittaja on päälle nelikymppinen stressaamiseen taipuvainen kestolaihduttaja, joka opettelee olemaan kehossaan kuin kotonaan.

Kirjoittaja työskentelee markkinointitehtävissä Diter Oy:ssä

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 + 3 =