Botanical Extracts
Ammattilaisille suunnattu edistyksellinen ihonhoitotuotesarja.

Botanical Extracts, eli BE, on ainutlaatuinen ihonhoitosarja, jonka tavoitteena on hidastaa ihosolujen ikääntymisprosessia. BE hyödyntää uusinta raaka-aineteknologiaa ja maailman uusimpien tieteellisten tutkimusten tuloksia ihonhoitoalalla. Näin tuotesarjassa yhdistyvät luonnonmukaisuus, Nobel-palkittu tutkimus ja luonnon kasviuutteet, jotka pidentävät ihosolujen elinikää ja mahdollistavat ihonhoidon ilman aggressiivisia ja mahdollisesti iholle ja ympäristölle haitallisia ainesosia.

Kuljetusjärjestelmänsa ansiosta raaka-aineiden molekyylit ovat saatettu samalla tasolle, joka helpottaa tuotteiden imeytymistä ja vähentävät allergisten reaktioiden synnyn lähes olemattomiin. Tämän takia tuotesarja ”keskustelee” sujuvasti myös muiden tuotesarjojen kanssa ja siksi ei sido ketään esimerkiksi suuriin aloituspakkauksiin tai hoitosarjan vaihtamiseen kerta heitolla.

BE  tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille eikä sitä ole testattu eläinkokein ja se noudattaa tarkasti NO NASTIES periaatetta, joten ne eivät sisällä mm.:

• parabeeneja
• sulfaatteja
• MIT-yhdisteitä
• silikoneja
• alkoholeja
• lanoliineja tai niiden johdannaisia
• mineraaliöljyjä
• synteetisiä väriaineita
• kemiallisia hajusteita
• isopropyylimyristaatteja
• formaldehydejä
• xenoestrogeeniä
• dimetyylietanoliamiinia, (DMEAt)

BE tuotteissa on ainutlaatuinen ilmatiivispakkausmenetelmä, jonka ansiosta aktiiviset ainesosat voidaan näin vakauttaa tuotteen voimassaoloajan ajaksi sekä ristikkäissaastumiselta ja hapettumiselta vältytään. Myös säilöntäaineet voidaan vähentää minimimääriin. Pakkausmenetelmän ansiosta tuotteesta ei mene hukkaan kuin enintään 3 % ( muissa tuotteissa hukkaprosentti on jopa 10 %, koska loppuosaa ei saada annosteltua).

Display Stand-04

Botanical Extracts on vienyt antioksidaation seuraavalle tasolle kehittämällä maailman ensimmäisen useita radikaaleja poistavan ainesosan,  joka poistaa kaikkia kolmea tunnettua vapaa radikaali -ainesta.

Kaikissa BE täsmäseerumeissa ja seerumisarjassa on Polyradical Scavenger -ainesosaa ja se suojelee meitä vahingollisilta aineksilta, jotka pyrkivät kiihdyttämään vanhenemisprosessia ja tekemään korjaamatonta tuhoa iholle.

jälkeen                                             ennen

pirita_sivusta

Esipuhdistus
Cleanser Prep – esipuhdistus
Ilmatiiviit pakkaukset 30ml, 100ml ja 200 ml.

Esipuhdistus on kehitetty kaikille ihotyypeille käytettäväksi ENNEN ihotyypin mukaista puhdistusta. Se varmistaa, että meikki ja lika ovat poissa perusteellisesti, mutta hellävaraisesti stimuloimatta stressaantunutta ihoa ennen aktiivisten ainesosien käyttöönottoa. Sen ainutlaatuinen koostumus auttaa vähentämään ennenaikaista solukuolemaa vähentämällä aktiivisesti ympäristön kuormitusta. Tuote on välttämätön iholle, joka altistuu ympäristön epäpuhtauksille tai on rasittunut esim. päivittäisestä meikistä.

Puhdistus

Cleansing Gel – puhdistusgeeli (ilmatiivis) 30 ml, 200 ml
Lempeä, vähän vaahtoava puhdistusgeeli on suunniteltu ylläpitämään kaunista ja tervettä ihoa. Puhdistusgeeli sisältää sitruunamelissa, ruiskaunokki- ja kurkku-uutteita. Puhdistaa hellävaraisesti ja takaa täydellisen kosteuden ja tasapainon ihollesi.
Toimii myös erinomaisena väliaineena parranajon yhteydessä.
•Puhdistusgeeli ei kuori eikä kuivata ihoa.
•Tuote ei sisällä eteerisiä öljyä, joten se sopii hyvin myös esimerkiksi herkälle iholle, joka helposti reagoi aktiivisiin ainesosiin.
•Aloe Veran lehtiuute rauhoittaa ihoa.

Cleansing Lotion – puhdistusvoide (ilmatiivis) 30 ml, 200 ml
Sopii kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Puhdistusmaito on kehitetty puhdistamaan meikin ja epäpuhtaudet, jättäen iholle puhtaan ja pehmeän tunteen.
•Ravinnerikkaat öljyt muodostavat pehmeän puhdistusaineen, joka poistaa hellävaraisesti meikin ja lian iholta.
•Vehnäproteiinit parantavat ja ravitsevat ihoa auttaen samalla säilyttämään ihon kosteuden puhdistuksen aikana.
•E-vitamiini vahvistaa ja suojaa ihoa.

Cleansing Wash – puhdistusgeeli (ilmatiivis) 30 ml, 200 ml
Vaahtoava puhdistusaine antaa raikkaan ja öljyttömän tunteen ihollesi. Greipin ja teepuun antibakteeriset ominaisuudet puhdistavat ihoa tehokkaasti ja estävät epäpuhtauksien syntymistä.
Soveltuu erinomaisesti miehille parranajon väliaineeksi ja rauhoittaa parranajon jälkeen. Puhdistusgeeli sisältää kaikki tarvittavat ainekset perusteellista puhdistusta varten.
•Foeniculum vulgolla (fenkoli) hedelmäuute sisältää runsaasti kasvien estrogeeneja ja auttaa rauhoittamaan ärsytyksiä ja tulehduksia.
•Teepuulla on antibakteeriset ominaisuudet.
•Humalauute edistää haavojen paranemista.

Cleansing Milk – puhdistusmaito (ilmatiivis) 30 ml, 200 ml
Kevyt puhdistusmaito sisältää mietoja ainesosia, jotka rauhoittavat herkkää ja/tai tulehtunutta ihoa. Poistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet iholta jättäen sen puhtaaksi ja kosteutetuksi.
•Avokadoöljy sisältää antibakteerisia ominaisuuksia.
•Laventeli rauhoittaa ihoa.
•E-vitamiini vahvistaa ja suojaa ihoa.

Hoitovesi
Regenerator – aktivaattorivesi (ilmatiivis) 30 ml, 100 ml
Hoitovesi eli Aktivaattorivesi on suunniteltu kosteuttamaan ja tasapainottamaan
ihoa. Käytä puhdistuksen jälkeen ennen kosteusvoidetta. Voidaan käyttää myös tarvittaessa päivän mittaan meikin päälle lisäämään kosteutta ja suojaa iholle.
Kosteusvoiteet

Day Moisturiser – kosteusvoide (ilmatiivis) 30 ml, 80 ml
Helposti imeytyvä, hoitava ja ravitseva päivävoide. Sisältää
sekoituksen yrttiuutteita ja arvokkaita öljyjä, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa.

Naamiot
Cooling / Rosewood/ Soothing Lavender, 60 ml
Ravitseva ja syväpuhdistava naamio, joka hoitaa ihoa. Korkea määrä antioksidantteja ja virkistäviä ainesosia takaavat, että ihosi näyttää kirkkaammalta ja rauhallisemmalta. Käytetään 1-2 kertaa viikossa tarpeen mukaan.
Tehostevoiteet

Edistykselliset kosteusvoiteet

Age Management – anti-age tehostevoide (ilmatiivis) 55 ml
Sisältää tehokkaita ainesosia, peptidejä (proteiinit), kasviuutteita ja puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka auttavat vähentämään juonteita ja ryppyjä. Käytä yhtäjaksoisesti 30 päivää parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
•Acetyl Hexapeptide 8 on todettu pienentävän ilmeryppyjen syvyyttä.
•Commiphora Mukul on osoitettu täyttävän rypyt lisäämällä triglyseridipitoisuutta rasvasoluissa.
•Neroliöljy ravitsee kuivaa ihoa.

Day Assist – päivävoide (ilmatiivis) 55 ml
Erityisen kosteuttava tehostevoide kuivalle iholle. Tuote sisältää runsaasti aktiivisia, hoitavia ainesosia ja luonnonkasviöljyjä. Jättää kuivan ihon samettisen pehmeäksi ilman rasvaisuuden tunnetta.
•Merileväuute vahvistaa ja kosteuttaa ihoa.
•Vitamiinit suojaavat ja ravitsevat ihoa.
•Jojoba-siemenöljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa.
•Peptidit ylläpitävät ja aktivoivat solujen toimintaa ja ehkäisevät ryppyjen syntymistä ihon kimmoisuutta ja elastisuutta lisäämällä.

Night Assist – yövoide (ilmatiivis) 55 ml
Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän eteerisiä öljyjä, yrttiuutteita ja vitamiineja, jotka hoitavat ihoa yön aikana. Tämä yövoide kosteuttaa, ravitsee ja suojelee ihoa ennenaikaista vanhenemista vastaan.
•Frankinsenssi edistää solujen uudistumista.
•Peptidit vähentävät ryppyjä, tuottavat kollageenia ja vahvistavat ihoa.

Hydra Max- 24h kosteusvoide (ilmatiivis) 55 ml
Syväkosteuttava koostumus voi peruuttaa ympäristön aiheuttaman nestehukan ja auttaa tasoittamaan juonteita saman aikaan, kun aktiiviset ainesosat täyttävät ilmeryppyjä ja juonteita.
•Rhizobian kumi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.
•Punalevä on osoitettu lisäävän rasvapitoisuutta ihossa, joka antaa täyttövaikutuksen ja lisää kosteutta.
•Kurkku-uute kosteuttaa ihoa.

Erikoistuotteet
Erityistä huomiota tarvitseva iho

Enzyme Exfoliat – entsymaattinen kuorinta 30 ml, 80 ml
Entsymaattinen kuorinta on voidemainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Pitkälle kehitetty koostumus, joka hävittää vähitellen kaikki kuolleet ihosolut jättäen jäljelle hyvät ja terveet ihosolut. Iho tuntuu pehmeältä ja näyttää terveeltä ja hehkuvalta. Voidaan käyttää joko naamiona, joka huuhdellaan pois tai levitetään pieni määrä voidetta kasvoille ennen ihotyypillesi sopivaa yövoidetta.
Reg.patentin numero 2001250023.

Gentle Skin Polish 95 ml
Puhdistava pehmeä kuorintavoide on erittäin hellävarainen iholle. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka pitävät enemmän rakeita sisältävistä kuorintatuotteista. Käytetään 1-2 kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kuorinnan aikana rauhoittavat eteeriset öljyt ravitsevat ja rauhoittavat ihoa.

Daily Brightener 40 ml, 95 ml
Kirkastava pehmeä kuorinta koostuu pienistä bambu rungon helmistä, riisipuuterista ja turmaliini kristalleista. Päivittäisessä käytössä ihon pinnasta tulee erittäin sileä ja kuulas. Tuote ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Intensive Spot Control – täsmäseerumi näppylöille 15 ml
Ammattilaistuotteen vahvuinen täsmäseerumi, joka katkaisee bakteeri kierroksen tartuntojen estämiseksi ja nopeuttaa ihon
paranemisprosessia. Intensive Spot Control vähentää tehokkaasti tulehdusta ja arpeutumista. Käytä suoraan alueelle, jossa näppylöitä ilmestyy ja täydennä hoitoa ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella.
•Skeletonema Costatum uute rauhoittaa ärtynyttä ihoa vähentämällä tulehdusreaktioita ja punoitusta.
•Phytosphingosine on ainesosa, jota esiintyy luonnollisesti ihossa. Se vähentää P-aknen kasvua – bakteerin, joka aiheuttaa näppylöiden syntymistä.

Hydra Max Mask – naamio 40 ml
Ylellinen, syväkosteuttava ja ravitseva voidenaamio, joka poistaa näkyviä ympäristöstressistä ja nestehukasta johtuvia merkkejä. Se rauhoittaa ja elvyttää ärtynyttä ja herkkää ihoa.

Silmät & huulet

Soothing Eye Cleanser
– silmänmeikinpuhdistusaine (ilmatiivis) 30 ml, 100 ml
Hellävarainen puhdistustuote, joka poistaa kaiken silmämeikin ja huulimeikin. Miedot ainesosat eivät aiheuta kirvelyä silmissä ja ylläpitävät ihon tasapainoa herkällä silmänympärysalueella. Tuote ravitsee samalla ripsiä ja silmänympärysihoa jokaisella käyttökerralla.

Intensive Eye Cream
– silmänympärysvoide (ilmatiivis) 15 ml
Intensiivinen silmänympärysvoide estää ikääntymisen näkyviä merkkejä ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Tämä välittömästi vaikuttava voide saa juonteet ja rypyt vähenemään huomattavasti ja samalla se suojelee ihoa ympäristöstressiltä ja vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä.

Cooling Eye Gel
– silmänympärysgeeli (ilmatiivis) 15 ml
Kevyt viilentävä silmänympärysgeeli, kosteuttaa ja lievittää ärsytystä silmänympärysiholla. Voidaan käyttää päivittäin ihon puhdistuksen yhteydessä ja myös meikin alla. Käytä ennen kosteusvoidetta tai Intensive Eye Cream silmänympärysvoiteen kanssa, joka sisältää kosteuttavia ainesosia kuivaa silmänympärysihoa varten.

Eye Treatment Target Serum
– seerumi tummille silmänalusille (ilmatiivis) 15 ml
Seerumin ainutlaatuinen aktiiviaineiden koostumus kiihdyttää silmänympärysihon mikroverenkiertoa ja lymfakiertoa vähentäen näin turvotusta silmien alla. A-vitamiini pääsee ihon syvempiin kerroksiin  edistäen ihon toimintaa ja kimmoisuutta. Koostumuksen edistykselliset aktiiviaineet myös korjaavat vapaiden radikaalien aiheuttamia tuhoja, jotka lisäävät ikääntymisen vaikutuksia ja glykaatiota.

Lip Treatment Target Serum
– huuliseerumi (ilmatiivis) 15 ml
Huuliryppyseerumi vähentää juonteita ja ryppyjä, joita muodostuu suun ympärille. Edistyneet peptidit hillitsevät ilmeryppyjen muodostumista ja tekevät samalla huulten ympäristön ihosta täyteläisemmän. •Pseudoalteromonas ferment -uutteen ja hydrosoidun vehnä- ja soijaproteiinin, sekä tripeptidi-10 sitrulliinin ja tripeptidi-1:n ja lesitiinin yhdistelmä. Ylläpitää nuorekasta ihon rakennetta ja lisää kollageenityyppien I, III ja IV muodostumista.

Seerumit

Rose Extract Serum– kosteuttava seerumi (ilmatiivis) 30 ml
Intensiivinen seerumi keskittyy palauttamaan iholle nuorekkaan hehkun erittäin kosteuttavan koostumuksensa ansiosta. Tämä anti-age seerumi on kevyt ja imeytyy ihoon välittömästi kiinteyttäen ihoa.
• Pseudoaltermonas Ferment extract, Tripeptide-10 Citruline, Tripeptide-1, hydrolysoitu vehnä- ja soijaproteiini – yhdistelmä on osoitettu lisäävän  kollageenin synteesiä.

Ultimate Serum – kiinteyttävä seerumi (ilmatiivis) 30 ml
Edistää ihon terveyttä ja uusiutumiskykyä. Eksoottinen yhdistelmä uutteita ja kosteudensäilyttäjiä stimuloivat ja vahvistavat ihoa.
•Natriumhyaluronaatti – tehokas kosteuttaja, ihon korjaaja ja uudistaja, edistää haavojen paranemista
•Natrium PCA – korkeatasoinen kosteudensäilyttäjä, jota löytyy myös ihon omasta kosteudensäätöjärjestelmästä.

Age Management Plus Target Serum
– anti-age seerumi (ilmatiivis) 15 ml
Sisältää korkean pitoisuuden vaikuttavia aineita, jotka nanoteknologian ansiosta kulkeutuvat syvemmälle ihon kerroksiin. Seerumi on suunniteltu rentouttamaan kasvojen lihaksia ja
minimoimaan syvien ilmeryppyjen syntymistä. Samalla seerumi stimuloi kollageenin tuotantoa ja ihon kimmoisuutta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, käytä anti-age tehostevoidetta seerumin päälle vähintään 30 päivän ajan.
•Asetyylioktapeptidi-3 – vähentää ilmeryppyjä erityisesti otsalla ja silmien ympärillä.
•Pentapeptidi-3 – pienentää ilmeryppyjen syvyyttä ja vaikuttaa
ryppyjen muodostumiseen. Tehostaa asetyylihexapeptidi-8:n tehokkuutta ryppyjen madaltamisessa.

Pigment Control Plus Target Serum
– pigmenttiseerumi (ilmatiivis) 15 ml
Intensiivinen öljytön seerumi sopii paikalliseen hyperpigmentaation hoitoon. Tehokkaat anti-melaniinia tuottavat ainesosat yhdessä edistyksellisen nanoteknologian kanssa vaalentavat pigmenttiä ja kirkastavat ihon sävyä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, käytä pigmenttiin tarkoitettua tehostevoidetta seerumin päälle vähintään 60 päivän ajan.
•Merilevä-uute (undaria pinnatifida) vähentää ihon pigmentaatiota ja vaalentaa ihoa. Riippumattomat tutkimukset osoittavat merilevän olevan pigmentaation hoidossa kaksi kertaa tehokkaampi kuin kojihappo.
•Rohtokiratauute (andrographis paniculata) vähentää tulehdusta ja vaalentaa ihoa.

Suojavoiteet ja tuotteet

Aurinkovoide SPF 30+, 95 ml
Uuden sukupolven SPF 30+ aurinkosuoja, joka antaa 4 tunnin vedenkestävän suojan (AS/NZS 2604:1998) ilman kemikaaleja. Sisältää 20 % mikronoitua sinkkioksidia, ei-rasvainen koostumus levittyy helposti ja imeytyy nopeasti antaen iholle vitamiineja ja kosteutusta. Suojaa UVA ja UVB-valolta. Sopii kaikille ihotyypeille.

AMMATTITUOTTEET

Naamiot

Botanical Extracts geelimäiset naamiot antavat elinvoimaa iholle. Naamiot sisältävät runsaasti vitamiineja, hivenaineita ja mineraaleja. Käytä hoitolassa tehtävien erilaisten hoitojen yhteydessä parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Hydrating Gel Mask Base – kosteuttava geelinaamio 1 kg
Viilentävä geelimäinen naamio, jonka tarkoituksena on parantaa ihon kosteustasapainoa. Sisältää aktiiviainesosia, jotka rauhoittavat ja parantavat ihoa. Soveltuu erinomaisesti väliaineeksi laitehoitoihin.

Alginate Mask – okkluusionaamio 400 g
Muodostaa iholle kumimaisen kalvon luoden alipaineen, joka tehostaa sen alle laitettujen seerumien, tehohoitojen tai muiden erityistuotteiden imeytymistä.

Ihoa viilentävä vaikutus. Supistaa, kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Algae Massage Mask – erikoiskasvonaamio (5 liuskaa/pkt)
Loistava lisä erikoiskasvohoitoihin. Liuskoissa olevat pakastekuivatut aktiiviainesosat vapautuvat, kun naamioliuskat sekoitetaan aktivaattoriveden kanssa.

Mineraalinaamiot

Kosteuttavat, kiinteyttävät ja virkistäävät ihoa välittömästi ja vaikutusaika jatkuu useamman päivän.
• Active Clay Mask – Red – tulehduksia hillitsevä 500 g
• Active Clay Mask – Pink – kuivalle iholle 500 g
• Active Clay Mask – Green – puhdistava 500 g
• Active Clay Mask – White – kosteuttava 500 g

Seerumit ammattikäyttöön
Seerumeiden edistyksellinen koostumus luovuttaa aktiiviaineita pitkään ja varmistaa siten tehokkaan ja pitkävaikutteisen tehon. Tarkoitettu hoitolassa tehtävien sarja- ja laitehoitojen tehostamiseen.

DIS mikrosuihkeet
Tiivistetty edistyksellinen seerumi, joka annostellaan
mikrosuihkemenetelmän avulla.
Soveltuu erinomaisesti laitehoitoihin.

Firm and Contour – kiinteyttävä DIS 8 ml
Seerumi kiinteyttää ihoa tehokkaasti lisäämällä kollageenin tuotantoa. Ihoa kiinteyttävä ja vahvistava vaikutus.
Plump and Rehydrate – kosteuttava DIS 8 ml
Sisältää muun muassa guggul-hartsiuutetta (commiphora mukul), joka tasoittaa ryppyjä lisäämällä rasvasolujen triglyseriditasoa.
Vähentää ihon kuivumista lisäämällä solujen kosteuspitoisuutta.
Relax and Fill – tasoittava DIS 8 ml
Erittäin tehokas vaihtoehto botuliinille.  Ihanteellinen ongelmakohtien, kuten esimerkiksi silmäreunojen ryppyjen tai vuosien aikana syntyneiden otsajuonteiden paikallishoitoon.
Pigment and Brighten – kirkastava DIS pigmenttiin 8 ml
Vähentää ympäristön aiheuttamaa pigmenttiä ja tasoittaa ihon sävyä,  vaalentaa ja kirkastaa ihoa.
Reactivate and Rewind- ikääntymistä hidastava DIS 8 ml
Sisältää ainoata tunnettua telomeraasin aktivaattoria, astragoloside IV:ta, joka on erittäin harvinainen pohjoiskiinalainen uute. Ihon ikääntymistä hidastava vaikutus.
Smooth and Tone- selluliittia siloittava DIS 8 ml
Tasoittaa ihon pintaa ja parantaa mikroverenkiertoa. Lisää ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Vähentää näkyvää selluliittia.
Remove and Blend- vaalentava DIS arville 8 ml
Vähentää uusien arpien ja venymäjälkien näkyvyyttä edistämällä niiden paranemista dermistä vahvistamalla ja ihon elastisuutta parantamalla.