Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

KULMAKARVOJEN KESTOPIGMENTOINTI & COLOR X

Kulmakarvoja pigmentoitaessa voidaan valita eri tekniikoiden väliltä – toki näiden yhdistäminenkin onnistuu. Olennaisin ero tekniikoiden välillä on siinä, haetaanko luonnollisempaa vai meikatumpaa lopputulosta.

Mikäli olet kiinnostunut poistamaan tai vaalentamaan nykyisiä kestopigmentoituja kulmakarvoja niin sekin onnistuu meillä Color X -tekniikan avulla. Lue täältä aiheesta lisää.

Ajanvaraus ja kyselyt:

ERILAISET TEKNIIKAT

Shadow, Pixel, Powder, Hybridi, 3D….
Koneella toteutettavissa kulmien kestopigmentoinneissa on tänä päivänä useita vaihtoehtoja.
Sinun ei tarvitse aikaa varatessasi tietää, mikä tekniikka on Sinulle paras, vaan ammattilainen auttaa Sinua tässä. Näin lopputulos on juuri sellainen, mikä Sinulle sopii parhaiten.

Shadow-tekniikalla koko kulma väritetään pyörivin liikkein ja lopputuloksena ovat pehmeät puuterimaiset kulmat. Tällä tekniikalla kulmista saadaan intensiivisemmät kuin 3D-tekniikalla. Shadow-tekniikalla tehdyt kulmat pysyvät kauemmin (noin 2-3 vuotta) kuin 3D:llä tehdyt, joten moni valitsee ne siksi. Ensimmäinen pigmentointikerta vie yleensä noin kolme tuntia, josta osan vie suunnittelu. Vahvistuskertaan varataan noin kaksi tuntia.

Shadow / Powder

3D-tekniikalla saadaan luonnollisen ja aidon näköiset kulmat, jotka piirretään karva kerrallaan. Suosittelen 3D-tekniikkaa, jos omista kulmista puuttuu karvoja tai halutaan hyvin luonnolliset kulmat.

3D / Karvatekniikka

Pixel-tekniikassa ihoon jää pistemäistä jälkeä joka tekee kulmista pehmeät, mutta intensiiviset.

Pixel

On ihanaa, että erilaisten tekniikoiden avulla jokaisella on mahdollisuus nauttia täydellisistä kulmista – onni upeista kulmakarvoista voi kuitenkin loppua lyhyeen, mikäli ihon alle viety väripigmentti sisältää raskasmetalleja. Rautaoksidi on yksi yleinen, väriaineeksi hyväksytty raskasmetalli.
Lue lisää alta, miksi olen valinnut käyttööni Swiss Color -kestopigmentointivärit ja miksi Sinun ei tarvitse pelätä, miltä kauniit kulmasi näyttävät ajan kuluessa.

Kulmien kestopigmentointi - sis. konsultaation

390.00/2-3 h
Kulmien kestopigmentointi - sis. konsultaation

Kestopigmentointi - ylläpitovahvistus alle 6 kk

99.00/105 min
Kestopigmentointi - ylläpitovahvistus alle 6 kk

Vuosivahvistus kulmiin - Omat asiakkaat

199.00/120 min
Vuosivahvistus kulmiin - Omat asiakkaat

SWISS COLOR® PIGMENTIT

Minulle on alan ammattilaisena tärkeää, että käyttämäni väripigmentit ovat turvallisia. Swiss Colorin laadukkaat pigmentit mahdollistavat lopputuloksen, joka miellyttää silmää vielä vuosienkin päästä. Kun kulmat ajan saatossa haalenevat, pysyy väri tasaisena ja luonnollisena.

Swiss Colorin väripigmenteissä ei ole suurimolekyylistä rautaoksidia laisinkaan, ja käytettävien pigmenttien molekyylikoko on optimoitu tarpeeksi pieneksi niin, että kehon lymfakierto pystyy niitä kuljettamaan.

Swiss Colorin väripigmentit eivät sisällä haitallisia ainesosia, kuten raskasmetalleja, atsovärejä, polysykliset aromaattisia hiilivetyjä eli PAH-yhdisteitä tai aromaattisia amiineja (NDELA), jotka eivät kuulu ihon alle.

Swiss Colorin väripigmentit eivät sisällä mitään eläin- tai kasviperäisiä ainesosia. EU-standardeja noudattaen valmistetut pigmentit ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisia, mitkä tekevät Swiss Colorin väripigmenteillä tehdystä käsittelystä turvallisen myös nikkeliallergisille.

Miksi rautaoksidia sisältäviä väripigmenttejä tulisi välttää?

  • Rautaoksideja sisältävät väripigmentit voivat saada aikaan sinertävän harmaat tai punertavat kulmakarvat, jotka ovat kaukana toivotusta lopputuloksesta. Tämä johtuu siitä, ettei elimistö kykene poistamaan suurimolekyylistä rautaoksidia sisältävää pigmenttiä aineenvaihdunnan mukana kuten on tarkoitus.
  • Rautaoksidipigmentti voi kulkea matkassa mukana, vaikka kuinka pitkään, sillä pigmenttiä poistava lymfakierto ei kykene kuljettamaan rautaoksidia.
  • Huonolaatuisten, rautaoksidia sisältävien pigmenttien nikkeli voi vapautua ihoon toimenpiteen aikana ja aiheuttaa nikkeliallergiselle oireita, kuten kutinaa, punoitusta ja hilseilyä vielä pitkäänkin toimenpiteen jälkeen – onhan nikkeliä sisältävä rautaoksidi viety ihon alle.

 

Tiesitkö…
Ilman rautaoksidia pigmentointi säilyy kauniina pitkään ja pigmentti kuluu pois tasaisesti. Vaikka Suomessa pigmentoinneissa ja tatuoinneissa käytettäviä kemikaaleja valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto, Tukes, ei alan toimijoita säätele mikään taho.

Ota yhteyttä minuun, mikäli kaipaat raskasmetallien pilaamista pigmentoinneista ammattilaisen arvion. Uusien pigmentointien lisäksi korjaan myös vanhoja pigmentointeja ja teen epäonnistuneiden pigmentointien poistoa Color X tekniikan avulla.