Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

HYVÄ TIETÄÄ ENNEN HOITOON TULOA

Olemme erikoistuneet erilaisiin laitteilla toteutettaviin hoitoihin. Täytämme aina ensimmäisellä hoitokerralla laitehoidon mukaisen asiakaskortin sekä terveysselvityksen, jossa selvitetään mm. asiakkaan terveydentila, sekä keskustellaan asiakkaan valitsemasta hoidosta ja sen soveltuvuudesta. Tästä syystä ensimmäiseen hoitokertaan on hyvä varata hieman enemmän aikaa omasta kalenterista.

Muuta huomioitavaa:

  • Tutustu hoitomuotokohtaisiin (IPL, Ditelle, BS jne.) kontraindikaatioihin ja kiellettyihin hoitoalueisiin ennen hoidon varaamista tai siihen tulemista.
  • Jos olet varannut ajan silmänympärysihon hoitoon ja sinulla on piilolinssit, muistathan poistaa nämä ennen hoidon alkamista. Myös mahdollisista silmäsairauksista tulee kertoa ennen hoidon aloittamista.
  • Jos sinulla on yliherkkyyksiä, allergioita tai muita iho-ongelmia, on niistä hyvä mainita ennen hoitoon tuloa.
  • Infektioista (esim. kynsi- ja jalkasieni) kärsivän tulee olla ensisijaisesti yhteydessä lääkäriin.
  • Mikäli olet varaamassa aikaa pigmenttimuutosten tai maksaläiskien hoitoon, tarkistathan ihomuutosten laadun lääkäriltä ennen hoidon varaamista.
  • Koruja kuten lävistyksiä ei ole pakko ottaa pois ennen hoitoa, mutta suosittelemme tätä, mikäli poistaminen on mahdollista.

Voit tutustua etukäteen Ditelle-laitehoitoja koskevaan asiakastietolomakkeeseen alla olevasta linkistä. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat näistä asioista lisätietoa.