Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

COLOR – X

SC Color X menetelmällä hoitokertoja on paljon vähemmän kuin esim Laser-poistossa ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan. Menetelmä on myös turvallisempi, kivuttomampi ja hellävaraisempi iholle. Menetlmässä kehon lympha-järjestelmään EI joudu pigmenttien haitallisia ainesosia.
Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman toimenpiteen ne vaativat.

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading kulmien poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading. Toimenpiteen aikana ihon pintakerros (orvaskesi) on poistettava vajaa 1mm syvyyteen. Poistoneste aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja elismistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, se kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä 6-12 viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai he eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.

 

Color X kestopigmentoinnin osapoisto/vaalennus

79.00/60 min
Color X kestopigmentoinnin osapoisto/vaalennus

Color X kestopigmentoinnin poisto/vaalennus

149.00/90 min
Color X kestopigmentoinnin poisto/vaalennus