Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

Soothing Eye Cleanser

Silmänmeikinpuhdistusaine 30 ml, 100 ml

Hellävarainen puhdistustuote, joka poistaa kaiken silmämeikin ja huulimeikin. Miedot ainesosat eivät aiheuta kirvelyä silmissä ja ylläpitävät ihon tasapainoa herkällä silmänympärysalueella. Tuote ravitsee samalla ripsiä ja silmänympärysihoa jokaisella käyttökerralla.

 

 


Intensive Eye Cream

Silmänympärysvoide  15 ml

Intensiivinen silmänympärysvoide estää ikääntymisen näkyviä merkkejä ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Tämä välittömästi vaikuttava voide saa juonteet ja rypyt vähenemään huomattavasti ja samalla se suojelee ihoa ympäristöstressiltä ja vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä.


Cooling Eye Gel

Silmänympärysseerumi 15 ml

Kevyt viilentävä geelimäinen silmänympärysseerumi. Kosteuttaa ja lievittää ärsytystä silmänympärysiholla. Seerumin ainutlaatuinen aktiiviaineiden koostumus kiihdyttää silmänympärysihon mikroverenkiertoa ja lymfakiertoa vähentäen näin turvotusta silmien alla. Voidaan käyttää päivittäin ihon puhdistuksen yhteydessä ja myös meikin alla. Käytä ennen kosteusvoidetta tai Intensive Eye Cream silmänympärysvoiteen kanssa, joka sisältää kosteuttavia ainesosia kuivaa silmänympärysihoa varten.