Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

KUORINNAT


Enzyme Exfoliat

Entsymaattinen kuorinta 30 ml ja 80 ml

Entsymaattinen kuorinta on voidemainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Pitkälle kehitetty koostumus, joka hävittää vähitellen kaikki kuolleet ihosolut jättäen jäljelle hyvät ja terveet ihosolut. Iho tuntuu pehmeältä ja näyttää terveeltä ja hehkuvalta. Voidaan käyttää joko naamiona, joka huuhdellaan pois tai levitetään pieni määrä voidetta kasvoille ennen ihotyypillesi sopivaa yövoidetta.
Reg.patentin numero 2001250023.


Daily Brightener

Kirkastava pehmeä kuorintavoide 40 ml ja 95 ml

Kirkastava pehmeä kuorinta koostuu pienistä bambu rungon helmistä, riisipuuterista ja turmaliini kristalleista. Päivittäisessä käytössä ihon pinnasta tulee erittäin sileä ja kuulas. Tuote ei sisällä eteerisiä öljyjä.


NAAMIOT


Hydra Max Mask

Kosteuutava naamio 40 ml

Ylellinen, syväkosteuttava ja ravitseva voidenaamio, joka poistaa näkyviä ympäristöstressistä ja nestehukasta johtuvia merkkejä. Se rauhoittaa ja elvyttää ärtynyttä ja herkkää ihoa.


Cooling / Rosewood/ Soothing Lavender

Ihotyypinmukaiset naamiot 60 ml

Ravitseva ja syväpuhdistava naamio, joka hoitaa ihoa. Korkea määrä antioksidantteja ja virkistäviä ainesosia takaavat, että ihosi näyttää kirkkaammalta ja rauhallisemmalta. Käytetään 1-2 kertaa viikossa tarpeen mukaan.