Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

LIFTING – HOITO KASVOILLE

Kasvoihin kohdistuvalla LIFTING-hoidolla tarkoitetaan kiinteytystä ilman leikkauksia tai kirurgiaa. Hoidot perustuvat kasvojen lihaksien vahvistamiseen ja ihon kiinteyttämiseen mikro- ja stimulaatiovirran avulla. Miellyttävät, mutta tehokkaat virtamuodot vaikuttavat kasvojen alueen lihasjännitykseen, aineenvaihduntaan ja verenkiertoon edistävästi.
Hoidon jälkeen ilme on kirkastunut, iho on kiinteämpi ja kimmoisampi.

HINTA 79 €

Sarjahoitokortti sis. 5 kertaa 316 €

Hoitosuositus 1 krt./1 viikon välein.


NEULATON MESOTERAPIA

Täydellinen kasvohoito, jossa imeytetään ultraäänen ja elektroporaation yhdistelmänä tehosteaineita ihoon ilman neuloja. Hoito on erittäin hellävarainen, mutta tehokas. Suositellaan aikuisemmalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistiminen, tehosteaineiden imeyttämisen ja kiinteyttävän naamio

HINTA 105 €

Sarjahoitokortti sis. 5 kertaa 420 €

Hoitosuositus 1 krt./ 2 viikon välein.


VEITSETÖN KASVOJEN KOHOTUS

Veitsettömällä kasvojen kohotuksella tarkoitetaan hoitoja ilman leikkauksia tai kirurgiaa. Hoidot perustuvat ihon laadun parantamiseen, kasvojen ilmeen kirkastamiseen stimulaatiovirran avulla ja juonteiden tasoittamiseen sekä ihon kiinteyttämiseen yhdistelmähoidon avulla.
Ihon laatua ja ikääntymisen merkkejä kasvoissa on mahdollista parantaa Ditelle sarjahoidon avulla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistiminen, kasvojen lihasstimulaation, tehosteaineiden imeyttämisen, kiinteyttävän naamio sekä hoitovoiteen tai seerumin.

HINTA 135 €

Sarjahoitokortti sis. 5 kertaa 540 €

Hoitosuositus 1 krt./ 2 viikon välein.