Tuotteet

Ditelle laitteet suunnitellaan ja valmistetaan Diter Oy:ssä Kaarinassa. Diter Oy on perheyritys ja se on alunperin perustettu Turussa vuonna 1976. Nimi Diter tulee sanoista DIagnostiikka ja TERapia.

Ditelle laitteiden lisäksi, Diter Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi hoitolaitteita fysioterapian tarpeisiin sekä toimii maahantuojana erilaisille laitteille, varusteille ja tuotteille. Olemme ainoa suomalainen alan laitevalmistaja ja markkinoimme tuotteitamme sekä kotimaassa että ulkomailla.

Diter-laitteet ovat tunnettuja kestävyydestään ja laadustaan. Tästä kertoo erityisesti se, että suurin osa koko yrityksen toiminnan aikana valmistetuista laitteista on edelleen aktiivisessa käytössä hoitolaitoksissa ja sairaaloissa ympäri maailmaa.

Lisää tietoja Diter Oy:stä löydät sivuilta www.diter.com

HISTORIAA

Diter Oy sai alkunsa, kun sen perustajan Reima Karsikkaan lupaava juoksijan ura katkesi vakavaan polvivammaan vuonna 1973.
Kaatuminen täydestä juoksuvauhdista johti täydelliseen peroneushermon halvaukseen. Pitääkseen yllä kävelykykyään ja stimuloidakseen halvautunutta lihasryhmää, hän kehitti stimulaattorin ja lääkärien hämmästykseksi kuntoutti itse itsensä.

Diterin ensimmäinen tuote olikin laite peroneushalvauksen diagnosointiin ja terapiaan. Se tuotiin markkinoille vuonna 1977. Yli kolmenkymmenen vuoden aikana Diterissä on suunniteltu ja kehitetty yli 40 erilaista hoitolaitetta. Myös ensimmäinen kauneudenhoitoon suunnattu laite kehitettiin jo 70-luvulla.

PALKINTOJA JA MAININTOJA

Tuottava Idea- palkinto

Vuonna 1988 Kauppakamari myönsi Diterille Turun Tuottava Idea -palkinnon yrityksen kehitettyä ensimmäisenä ultraäänihoitopään, joka toimii kolmella eri taajuudella.

Vuoden Yrittäjä

Vuonna 1989 Diter Oy sai Vuoden Yrittäjä palkinnon tunnustuksena ansiokkaasta ja tuloksia tuottavasta yrittämisestä.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Diter Oy on saavuttanut Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen.

Yrittäjien Freya-palkinto
Vuonna 2006 Reima Karsikas sai Kauneusalan Yrittäjien Freya-palkinnon elämäntyöstään alan hyväksi.

Freya-palkinto
Freya-palkintoKauneusalan Yrittäjät r.y. palkitsi Reima Karsikkaan Freya-elämäntyöpalkinnolla työstään kauneuden ja terveyden sekä kauneudenhoitoalan hyväksi. Palkinto luovutettiin Helsingissä Muoti + Kauneus -messujen iltagaalassa 10.11.2006.