Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

Käytämme hoidoissamme kotimaisia Ditelle-laitteita, joille on myönnetty Avainlippu-merkki. Ditellen laitteet suunnittelee ja valmistaa varsinaissuomalainen perheyritys Diter Oy. Yritys valmistaa hoitolaitteita myös fysioterapian tarpeisiin. Diter-laitteet ovat tunnettuja kestävyydestään ja laadustaan.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen tapa syväpuhdistaa ja pintakuoria iho. Ultraäänilaitteen ja ihoa pehmittävän nesteen avulla ihohuokosista poistetaan talia ja epäpuhtauksia tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.
Laitteen hoitopää on lastamainen ja se värisee nopeaan tahtiin hoidon aikana ihon pintaa vasten aiheuttaen näin sirinää muistuttavaa ääntä. Äänen voimakkuus vaihtelee laitekohtaisesti.

Galvaaninen tasavirta eli iontoforeesi

Iontoforeesi on menetelmä, jolla voidaan aiheuttaa kudoksessa elektrolyysi-ilmiö (=reaktiot anodilla ja katodilla) ja tehostaa polarisoitujen aineiden imeytymistä ihon läpi käyttäen pientä sähkövirtaa (galvaaninen tasavirta).
Tämä mahdollistaa hoitotuotteiden vaikuttavien aineiden imeytyksen paljon syvemmälle, kuin käsin tehdyssä hoidossa.  Hoidossa käytetään matalia antoarvoja, joten hoito tuntuu pienenänä nipistelynä iholla. Palovammojen riski pienenee ja hoito on miellyttävän tuntuista, mutta tehokasta.
Iontoforeesia käytetään myös liikahikoilun hoitoon.

Timanttikuorinta

Timanttikuorinta kuorii ja puhdistaa (poistaa mustapäitä ja talia kivuttomasti). Hoito toimii kaikilla ihotyypeillä. Säännöllisesti sitä voidaan käyttää kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja vartalon alueelle. Iho on käsittelyn jälkeen vastaanottavainen ihoa hoitaville tuotteille. Hoidon päätyttyä lopputuloksena on nuorekas ja kirkas iho. Aurinkosuojauksen tärkeys on suuri käsittelyn jälkeen jotta hyperpigmentaatiota ei tapahdu. Hoito sopii erityisesti paksuuntuneelle iholle, arville, kuivalle iholle ja juonteille. Hoitoon on helppo yhdistellä muita hoitomuotoja.

Hoitava ultra

Multipolaarinen radiofrekvenssi

Multipolaarinen radiofrekvenssiteknologia perustuu radiotaajuudella (1 MHz) toimivan virran tuottamaan lämpöenergiaan, joka tunkeutuu kudokseen ja nostaa tasaisesti sen lämpötilaa
ideaalisen lämpötilaan saakka. Neulattoman radiofrekvenssin tuottama tasainen lämmön nousu parantaa heikentyneiden kollageenisäikeiden laatua ja tiivistää kollageenia. Kollageenin tuotanto tehostuu, sillä lämmön nousu aktivoi lämpöshokkiproteiinin lisääntymisen ja sen kautta kollageenin – ja elastiinisynteesin lisääntymistä. Hoidon vaste viikkojen ja kuukausien kuluessa. Lämpötilan nosto tulee olla kontrolloitu ja tasainen, jotta ympäröivä kudos ei vaurioituisi. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla.

Stimulaatiovirta

Stimulaatiovirralla harjoitetaan (kiinteytetään) lihasta sähkövirran avulla, jolloin harjoitus voidaan kohdistaa juuri niihin lihasryhmiin, joita ensisijaisesti halutaan harjoittaa. Periaate on sama kuin normaalissakin
aktiivisessa lihasharjoituksessa. Tällöin lihas tekee työtä määrätyn ajan, jonka jälkeen seuraa tauko, ja uusi lihaskuormitus. Stimulaatiovirralla voidaan toteuttaa esimerkiksi tehokas veitsetön kasvojen kohotus eli Lifting -hoito. Lifting-hoidossa stimulaatiovirtaa käytetään mm. kasvojen lihasten harjoittamiseen ja vahvistamiseen, jolloin lihas myös kiinteytyy, verenkierto vilkastuu ja aineenvaihdunta tehostuu.

Soft Laser

Yhdistelmähoito

Kavitaatio

Kavitaatio-Ultraäänihoidon tarkoituksena on hävittää rasvaa ongelma-alueilta ultraäänitaajuuden avulla, mikä muodostaa kudoksessa kavitaatio-ilmiön. Ultraääni saa aikaan kavitaatiokuplien muodostumista rasvakudoksessa ja kuplat hajotessaan hajottavat rasvasoluja.
Kavitaatiohoidolla vähennetään ihon alaista rasvaa halutuista paikoista – yleisimmin pakaroista, sisäreisistä, ratsupaikoista, vatsasta, jenkkakahvoista tai alleista. Vartalohoidossa ultraäänen muodostama paineaalto kohdistetaan rasvakerrokseen eikä sillä ole juurikaan vaikutusta muihin kudoksiin tai verisuoniin. Lymfaneste kerää mukaansa vapautuneet triglyseridit ja rasvahapot. Osa niistä poistuu munuaisten kautta virtsan mukana elimistöstä. Osa liuenneesta rasvasta kulkeutuu maksaan ja se käytetään energiaksi. Hoito on täysin kivuton.

Elektrolymfa

Mikroneulaus

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia mikrokanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
Iholle ennen neulausta levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Tulosten näkyminen vaatii oman aikansa, koska mikroneulauksen tulosvaste perustuu ihon luonnolliseen uusiutumiseen.
Tulokset alkavat näkyä pikku hiljaa iholla noin 4-6 viikon kuluttua. Hoito voidaan toteuttaa myös tarmahoitona esimerkiksi raskausarpiin tai syviin juonteisiin.