Ditelle-Laitteet

Ditelle-hoitolaitteet ovat kotimaisia ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja kosmetologisia hoitolaitteita. Ditelle-laitteet perustuvat virallisesti testattuihin ja hyväksyttyihin lääkintälaitteisiin.
Tehokkaat ja monipuoliset Ditelle-laitteet sisältävät useita hoitomuotoja sekä laajan varusteiston, jolloin yhdellä laitteella voidaan tarjota asiakaskunnalle hyvin laajan valikoiman erilaisia hoitoja.

Kaikkiin laitteisiin tarjoamme perusteellisen koulutuksen ilman lisähintaa ja monipuolisen ohjeiston hoitojen toteuttamiseen. Yhtenä vastuukouluttajistamme toimii mm. Ditelle- laitteiden kehittäjä Reima Karsikas, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1976.

Ditelle-laitteiden kehittelyssä on huomioitu erityisesti turvallisuus ja hoitojen tehokkuus. Kaikkien laitteiden tuottamat hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta.

Ditelle 9in1

Ditelle perheen uusin yhdistelmähoitolaite sisältää timanttihionnan, mikrovirran sekä stimulaatio ja interferenssivirrat, joilla voit antaa monipuolisesti kasvo- sekä vartalohoitoja. Laitteesta löytyy kaiken kaikkiaan yhdeksän erillaista päähoitomuotoa! 

Ditelle 700

Helppokäyttöinen yhdistelmähoitolaite kasvoille ja vartalolle.

Stimulaatiovirta
kasvojen kiinteytys • aknen ja couperosan hoito • rypyt ja juonteet • leuan alueen hoito silmänympäryshoidot • kaulan ja dekolteen alueen hoito • arpikudoksen hoito •
• vartalon eri aluiden harjoittelu ja kiinteytys.

Interferenssivirta
kasvojen ja vartalon aktivointi ja aineenvaihdunnan lisääminen.

Ditelle 900

Yhdistelmähoitolaite, joka sisältää sekä monipuolisen sähköhoitolaitteen, että kolmitaajuisen ultraäänihoitolaitteen kahdella hoitopäällä.

Ultraääni
kasvojen ja vartalon hoito • mesoporaatio • sonoforeesi • fonoforeesi  • raskausarpien ja leikkausarpien hoito

Stimulaatiovirta
kasvojen kiinteytys • aknen ja couperosan hoito • rypyt ja juonteet • leuan alueen hoito silmänympäryshoidot • kaulan ja dekolteen alueen hoito • arpikudoksen hoito •
• vartalon eri aluiden harjoittelu ja kiinteytys.

Interferenssivirta
kasvojen ja vartalon aktivointi ja aineenvaihdunnan lisääminen.

Iontoforeesi
imeytykset • desinkrustaatiohoidot • käsi- ja jalkakylvyt • käsien ja jalkojen liikahikoilun hoito

Mikrovirta
Lisää ihon aineenvaihduntaa, kiinteyttää ja elävöittää ihoa. Soveltuu myös juonteiden ja ryppyjen täsmähoitoon.

Yhdistelmähoidot
Useita tehokkaita kasvo- ja vartalohoitoja, kuten esimerkiksi neulaton mesoterapia eli elektroporaatio

Ditelle Cav
Markkinoiden monipuolisin hoitolaite! Ditelle Cav sisältää samat ominaisuudet kuin Ditelle 900 yhdistelmälaite, mutta laitteesta löytyy myös  ultraääni-kavitaatio – ja radiofrekvenssi-hoitomuodot.  Laite mahdollsitaa mm. erittäin tehokkaat vartalomuokkaus- ja selluliittihoito-ohjelmat.
Ditelle RF

Ditelle RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi ja kauniimpi iho. Ditelle RF-laitteessa on kaksi erillistä hoitopäätä kasvoille ja vartalolle. Radiofrekvenssihoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla.

Ditelle CRF
Ditelle CRF-hoitolaitteessa on sekä kavitaatio- että radiofrekvenssihoitomuodot. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja siihen kuuluu kolme erillaista hoitopäätä.
Ditelle Ultra
Helppokäyttöinen ultraäänihoitolaite sonolift ja fonoforeesi (ultraääni-imeytys) hoitoihin.
DitLaser

Markkinoiden helppokäyttöisin laserhoitolaite DitLaser on turvallinen laserhoito-laite kosmetologin käyttöön. Laitteeseen näppäillään haluttu energia-annos (jouleina) ja laite huolehtii hoitoajan laskemisesta. DitLaser-laitteen hoitopään etäisyystunnistin katkaisee lasersäteen, jos pää ei ole hoitokohteen lähellä. Näin hajaheijastus ei ole mahdollista ja hoitaja ja asiakas eivät tarvitse suojalaseja hoidon aikana. Laserin käyttöalueita mm. arpikudoksen hoito ryppyjen ja juonteiden hoito aknen ja ihon tulehdusten hoito selluliitin hoito bioenergiapisteiden stimulointi

Ditelle Diamond

Kotimainen Ditelle Diamond – timanttikuorintalaite on kosmetologien käyttöön suunniteltu pieni ja helppokäyttöinen hoitolaite. Laite on monipuolinen ja sen mukana tulee yhdeksän erilaista hoitopäätä.

Ditelle UPI i

Helppokäyttöinen ja kevyt ultraäänipuhdistus, ultraääni- ja iontoforeesi-hoitolaite. Laitteella voidaan turvallisesti ja hellävaraisesti puhdistaa ja kuoria erilaisia ihotyyppejä valitsemalla pulsoiva tai jatkuva ultraääni. Myös sonoforeesissa (hoitotuotteiden imeytys ultraäänellä) voidaan käyttää joko pulsoivaa tai jatkuvaa ultraääntä. Iontoforeesi (hoitotuotteiden imeytys sähkövirralla) on mahdollista tehdä joko positiivisella tai negatiivisella polariteetilla hoitotuotteen mukaisesti.  

Ditelle UPI

Pienikokoinen ultraäänipuhdistus, ultraääni- ja iontoforeesi-hoitolaite. Laitteessa on ainutlaatuinen puhdistusnesteen annostelu ja kohdistus suoraan hoitopäähän.  Voit puhdistaa ja kuoria erilaisia ihotyyppejä valitsemalla pulsoiva tai jatkuva ultraääni. Myös sonoforeesissa (hoitotuotteiden imeytys ultraäänellä) voidaan käyttää joko pulsoivaa tai jatkuvaa ultraääntä. Iontoforeesi (hoitotuotteiden imeytys sähkövirralla) on mahdollista tehdä joko positiivisella tai negatiivisella polariteetilla hoitotuotteen mukaisesti.

Ditelle Bene
Ditelle Bene -laite on suunniteltu bioenergeettisen tasapainon hoitoon ja ylläpitoon. Se korjaa bioenergeettisiä häiriöitä ja kiihdyttää kuona-aineiden poistumista kehosta ja siten lisää hyvinvointia ja tasapainottaa kehoa luonnollisesti. Elektrolymfa-hoidolla on erittäin paljon positiivisia vaikutuksia, mm.: se parantaa verenkiertoa ja lymfakiertoa, kiihdyttää kuona-aineiden poistumista, ehkäisee sydän- ja verisuoniongelmia, diabetesta, maksa-, munuais- ja virtsaelinten ongelmia, vaikuttaa virtsan happoisuuteen, edistää haavaumien paranemista, helpottaa reumatismia, nivelongelmia, suonikohjuja, PMS-oireita, migreeniä, stressiä, masennusta, ahdistuneisuutta, jne., sekä rentouttaa ja helpottaa väsymystä ja painontunnetta jaloissa. Tuloksekkaan hoidon toteuttaminen on helppoa ja yksinkertaista ja hoito soveltuu kaikentyyppisiin kauneus- ja terveyshoitoloihin. Laite on kaksikanavainen, joten sillä voi hoitaa kahta asiakasta yhtä aikaa. Hoito kestää noin 30-40 minuuttia ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoja. Hoidon tulos on havaittavissa heti ensimmäisen hoidon jälkeen kun asiakas tuntee olonsa keventyneen.
Ditelle Ionto

Iontoforeesilaite

Ditelle Vac
Alipaineimulaite
Ditelle Eve
Pigmentointilaite