Puhelin

+358 40 596 26 51

Sähköpostiosoite

ditelle@diter.com

MA - PE

Avoinna sopimuksen mukaan

KULMAKARVOJEN KESTOPIGMENTOINTI

Kulmakarvoja pigmentoitaessa voidaan valita kahden eri tekniikan väliltä – toki näiden yhdistäminenkin onnistuu. Olennaisin ero tekniikoiden välillä on siinä, haetaanko luonnollisempaa vai meikatumpaa lopputulosta

SHADOW – TEKNIIKKA

Shadow-tekniikalla koko kulma väritetään pyörivin liikkein ja lopputuloksena ovat pehmeät puuterimaiset kulmat. Tällä tekniikalla kulmista saadaan intensiivisemmät kuin 3D-tekniikalla. Shadow-tekniikalla tehdyt kulmat pysyvät kauemmin (noin 2-3 vuotta) kuin 3D:llä tehdyt, joten moni valitsee ne siksi. Ensimmäinen pigmentointikerta vie yleensä noin kolme tuntia, josta osan vie suunnittelu. Vahvistuskertaan varataan noin kaksi tuntia.

3D – TEKNIIKKA

3D-tekniikalla saadaan luonnollisen ja aidon näköiset kulmat, jotka piirretään karva kerrallaan. Suosittelen 3D-tekniikkaa, jos omista kulmista puuttuu karvoja tai halutaan hyvin luonnolliset kulmat.

On ihanaa, että näiden kahden tekniikan avulla jokaisella on mahdollisuus nauttia täydellisistä kulmista – onni upeista kulmakarvoista voi kuitenkin loppua lyhyeen, mikäli ihon alle viety väripigmentti sisältää raskasmetalleja. Rautaoksidi on yksi yleinen, väriaineeksi hyväksytty raskasmetalli.
Lue alta lisää miksi olen valinnut käyttööni Swiss Color kestopigmentointivärit ja miksi sinun ei tarvitse pelätä, miltä kauniit kulmasi näyttävät ajan kuluessa.

Kulmien kestopigmentointi - shadow tai 3D

390.00/2-3 h
Kulmien kestopigmentointi - shadow tai 3D

Kestopigmentointi - ylläpitovahvistus alle 6 kk

79.00/120 min
Kestopigmentointi - ylläpitovahvistus alle 6 kk

COLOR – X

SC Color X menetelmällä hoitokertoja on paljon vähemmän kuin esim Laser-poistossa ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan. Menetelmä on myös turvallisempi, kivuttomampi ja hellävaraisempi iholle. Menetlmässä kehon lympha-järjestelmään EI joudu pigmenttien haitallisia ainesosia.
Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman toimenpiteen ne vaativat.

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading kulmien poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading. Toimenpiteen aikana ihon pintakerros (orvaskesi) on poistettava vajaa 1mm syvyyteen. Poistoneste aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja elismistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, se kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä 6-12 viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai he eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.

 

Color X kestopigmentoinnin osapoisto/vaalennus

79.00/60 min
Color X kestopigmentoinnin osapoisto/vaalennus

NaCi kestopigmentoinnin poisto/vaalennus

109.00/90 min
NaCi kestopigmentoinnin poisto/vaalennus

Color X kestopigmentoinnin poisto/vaalennus

149.00/90 min
Color X kestopigmentoinnin poisto/vaalennus

SWISS COLOR® PIGMENTIT

Minulle on alan ammattilaisena tärkeää, että käyttämäni väripigmentit ovat turvallisia. Swiss Colorin laadukkaat pigmentit mahdollistavat lopputuloksen, joka miellyttää silmää vielä vuosienkin päästä. Kun kulmat ajan saatossa haalenevat, pysyy väri tasaisena ja luonnollisena.

Swiss Colorin väripigmenteissä ei ole suurimolekyylistä rautaoksidia laisinkaan, ja käytettävien pigmenttien molekyylikoko on optimoitu tarpeeksi pieneksi niin, että kehon lymfakierto pystyy niitä kuljettamaan.

Swiss Colorin väripigmentit eivät sisällä haitallisia ainesosia, kuten raskasmetalleja, atsovärejä, polysykliset aromaattisia hiilivetyjä eli PAH-yhdisteitä tai aromaattisia amiineja (NDELA), jotka eivät kuulu ihon alle.

Swiss Colorin väripigmentit eivät sisällä mitään eläin- tai kasviperäisiä ainesosia. EU-standardeja noudattaen valmistetut pigmentit ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisia, mitkä tekevät Swiss Colorin väripigmenteillä tehdystä käsittelystä turvallisen myös nikkeliallergisille.

Miksi rautaoksidia sisältäviä väripigmenttejä tulisi välttää?

  • Rautaoksideja sisältävät väripigmentit voivat saada aikaan sinertävän harmaat tai punertavat kulmakarvat, jotka ovat kaukana toivotusta lopputuloksesta. Tämä johtuu siitä, ettei elimistö kykene poistamaan suurimolekyylistä rautaoksidia sisältävää pigmenttiä aineenvaihdunnan mukana kuten on tarkoitus.
  • Rautaoksidipigmentti voi kulkea matkassa mukana, vaikka kuinka pitkään, sillä pigmenttiä poistava lymfakierto ei kykene kuljettamaan rautaoksidia.
  • Huonolaatuisten, rautaoksidia sisältävien pigmenttien nikkeli voi vapautua ihoon toimenpiteen aikana ja aiheuttaa nikkeliallergiselle oireita, kuten kutinaa, punoitusta ja hilseilyä vielä pitkäänkin toimenpiteen jälkeen – onhan nikkeliä sisältävä rautaoksidi viety ihon alle.

Tiesitkö…

Ilman rautaoksidia pigmentointi säilyy kauniina pitkään ja pigmentti kuluu pois tasaisesti. Vaikka Suomessa pigmentoinneissa ja tatuoinneissa käytettäviä kemikaaleja valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto, Tukes, ei alan toimijoita säätele mikään taho.

Ota yhteyttä minuun, mikäli kaipaat raskasmetallien pilaamista pigmentoinneista ammattilaisen arvion. Uusien pigmentointien lisäksi korjaan myös vanhoja pigmentointeja ja teen epäonnistuneiden pigmentointien poistoa Color X tekniikan avulla.